awangje's FotoPage
12093286.jpg
By: awangje awangran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-May-2007 10:19 Email | Share | Bookmark
aktiviti hari keluarga

ini yang nak main; X krem nanti
peraturan permainan diterangkan, tu Awang tu!
satu-satunya permainan yg veteran boleh main
pertikaian antara pemain yg mengada-ngada dengan refree pening2
penonton yang terhibur
ustaz Rahim, ade kawan tanya;'Dah ke?'....
HJ Najib
acara kanak-kanak; pakaian beragam
Awang dapat hadiah..
Pada pagi Ahad tu, bersamaan dengan 20/5/2007, telah berlangsung beberapa program bagi mengisi hari keluarga tu. Sepatutnya pada pukul 7.30 pagi tu kami dah buat senaman bermuzik. Awang dah pagi-pagi dah siap berpakaian untuk senaman tu. Tunggu punya unggu kawan tak turun Seingat kawan yang turun cuma Tuan Sabaruddin, Master Alim marjunid, Ust. Hatim dan beberapa orang suami kepada staff -staff perempuan. Ramai lagi yang tak turun...hai entah apalah yang dia orang buat di atas sana Kebetulan Kaset muzik juga mogok. akhir Dr. Najib pun bersuara," cancel je lah, kita terus pergi padang bola tampar je lah". Kami mengiakan je.....Itulah permainan yang popular...terutama kpd geng-geng veteran. Mana mereka mampu nak main bola.....silap-silap krem nanti...maklumlah dah tak berapa eksesais.....Main ini pun ade yang dah tercunggap-cunggap......baru pukul lima-enam kali

Di kalangan kanak-kanak di adakan pertandingan melukis...dan pakaian beragam. Cari duit dalam tepung pun ada.......habis muka bebudak tu. Putih..................... Monyet yang di situ pun terperanjat dengan 'make-up' tu.........terjenguk-jenguk dari pucuk pokok. Agaknya mereka tu kata; ....apalah manusia ni, tepung gandun dia buat bedak! kan elok di makannnnn.............Memang betul, sebaik saje kami beredar ke kolam renang, monyet-monyet tu berebut-berebut makan tepung yang tertinggal di situ.......yang heran tu macam mana monyet-monyet tu tak tersedak.........tak minum pulak tu! heran-heran.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net