awangje's FotoPage
12093286.jpg
By: awangje awangran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Jan-2007 16:01 Email | Share | Bookmark
aku kecewa dengan streamyx.....

Dah berhari-hari aku tak dapat surf internet di rumah..ditempat kerja mana boleh..kerja tetap kerja....walaupun username dan password ku betul tapi servis streamyx tak dapat digunakan. Semalam baru dapat. Itu pun punyalah slow...macam lah komputer aku ni RAM nya 32MB. Jiran aku yang guna dial 1515 lagi OK.....aku cadang nak batalkan saje kontrak dengan streamyx dan buat kontrak lain.....mana aci, RM 80/ bulan boleh pakai sehari dua sahaja!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net