awangje's FotoPage
12093286.jpg
By: awangje awangran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Dec-2006 14:58 Email | Share | Bookmark
cerita dari tahun 2004

 
 
 
 
 
 
Semua gambar nigambar lama, tahun 2004.Diambil menggunakan Olympus 2.0 mega piksel. Kamera tu masih ada lagi aku simpan. Sejak aku ada powershot cannonni aku rehatkan nya. Cuma anak aku saja kadang-kadang menggunakannya. Tapi kamera tu lasaklah....entah berapa kali terjatuh atas simen....tak pecah, cuma terburai tempat loading bateri tu je. Tapi tak rosak dan masih berfungsi....made in japan beb! bukannya China......

sebahagian student ni dah tahun dua di Universiti....atau form three (yang form one tu).....dah besar mereka ni...kita je yang tak perasan .....cepatnya masa berjalan.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net