awangje's FotoPage
12093286.jpg
By: awangje awangran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  [87]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
bereakreasi di bukit Merah...

waktu sekolah adalah masa yang menyeronokkan kepada kanak-kanak dan remaja. masa inilah mereka rehat-rehat. boleh tidur-tidur..... makan-makan....relaks-relaks....jalan-jalan ke. Lebih lebih lagi kalau mereka adalah pelajar asrama. selalulah masuk tidur lambat, apa lagi menonton tv lah...masa lain tak dapat tengok tv;kena study........jadi membantailah mereka bila cuti. bila lambat masuk tidur maka lambatlah bangun pagi. kalau solah subuh dulu kemudian baru sambung tidur tak apa juga...ni jenis yang celik-celik dah waktu tengahari....ini yang tak elok ni...jangan amalkan...betul-betul tak elok tau. tanyalah ustaz....

aku dan 'orang-orang aku' ambil kesempatan ke bukit merah.....nak tengok tempat orang. sesiapa yang pernah datang tahulah tempat tu....best juga. macam-macam ada....ada duit enjoylah...bermain, makan, relaks-relaks di situ memang best. kalau nak berbulan madu pun cantik...memang romantik. Bayangkan anda berjalan atas jalan berpagar ditepi tasik. jalan yang berlampu...dan nun di atas sana ada BULAN mengambang.....siap dengan desiran bayu tasik.....aduss. Tapi pastikan anda ada surat nikah...kalau tak dosa tau.......

nani dengan pelampong
http://srv.fotopages.com/2/8902717/pakai-jaket-keselamatan.jpg


Thursday, 29-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
inilah gambar yang aku lupa upload

entah macam mana boleh tak masuk gambar masa upload minggu yang lalu....tapi tak apalah...ini dia sebahagian daripada gambar kami berkelah di Teluk Batik, kursus perkembangan stafflah.......kesannya? cukup hebat.....produk kami meletup-letup selepas itu. Tahniah pada semua pihak yang telah memberikan kejasama yang bulat dan tidak bebelah bagi.. macam mana boss, tahun 2006 buat lagi ke?........




Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
suatu hari yang indah.....yang tak akan ku lupa

kita perlu ada pekerjaan. sesiapa yang dah ada kerja tu bertuahlah...bolehlah sara hidup...Yang belum ada kerja carilah...kerja yang rendah-rendah pun tak apa....sebagai permulaankan. Lepas tu pertingkatkanlah.....Zaman 70an dulu orang kata kerja cari orang, sekarang barulah orang cari kerja. Yang dah ada kerja tu kerjalah rajin-rajin. macam ak ni....kalau stress pergilag berkelah....macam aku dan kawan-kawan aku ni...pergi morib ke......kalau nak best pergilah ke teluk batik, Lumut, Perak.Selain makan minum, kami lawan bola baling..barulah tahu kekuatan otot dan jantung kita. Ada yang semput......terutama yang perut boroi...baru 5 minit main dah tercungap-cungap. Macam mana orang lain main 90 minit?........Petangnya kami tengok matahari terbenam...amboi indah betullah...memang terpegun mata memandang...perlahan-lahan hilanglah matahari....hilang bersama dengan masalah yang kami bawa dari tempat kerja


Tuesday, 13-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

mereka adalah sebahagian daripada pelajar-pelajar cemerlang di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Simpang Lima. Bukan saja mahu cemerlang dalam akedemik tetapi juga dalam Ko-ku. Orang pandai-pandai berkata ;Otak yang cerdas pada badan yang cergas.... semoga mereka duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan pelajar-pelajar SBP lain......Hidup biar berjasa.....




semoga program berjalan lancar tampa gangguan


Tuesday, 29-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
percubaan kedua


ahaaa...aku dapat buat fotopage aku sendiri. Setelah berhari-hari.....berjam-jamm.....berkali-kali....berjaya juga. Pening-pening jangan kiralah....Terima kasih pada yang banyak membantu...Tapi malu juga aku sebab fotopage aku ni nampak simple sangat.....tak apalah ye...untuk masa ini je....nanti lama-lama canggihlah....ok jumpa lagi...

Terima kasih harussani fotopage dan Lutfi Lokman world......


[<<  <  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  [87]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net